Egyesületi tagság

Az egyesületbe való belépéssel munkákat, céljainkat támogatjátok.

Rendes tagként vagy pártoló tagként van lehetőség csatlakozni hozzánk.

RENDES TAGKÉNT számítunk Rád programjaink szervezésénél, lebonyolításánál, vagy ha más jellegű segítséget tudsz nyújtani, azért nagyon hálásak leszünk. Jogosult leszel  az éves közgyűlésünkön részt venni, és a felvetődő kérdésekben szavazni.

PÁRTOLÓ TAGKÉNT éves tagdíjaddal és adományaiddal segítheted munkánkat. Az éves  közgyűlésen tanácskozási joggal tudsz részt venni.

Egyesületi tagként egy szuper, közözösségi célért dolgozó, összetartó, támogató csapat részévé válhatsz:)

Egyesületi tagkártyád birtokában pedig kedvezmények illetnek meg partnereinknél.

Tagdíjunk 

KINEKTAGDÍJ MÉRTÉKEINFORMÁCIÓ
Rendes és Pártoló tagok5000 Ft/évAz éves tagdíjat legkésöbb minden év február 28. napjáig szükséges befizetni.

A tagdíj befizetését intézheted átutalással (számlaszámunk: 58600551-11247427; kérjük, tüntesd fel a közleményben a neved), vagy személyesen, foglalkozásvezetőinknél. Természetesen a személyes befizetés legegyszerűbb módja, az éves közgyűlés során adódik. A tagkártya kiadása, illetve érvényesítése a tagdíj befizetése után történik.

Leendő tagjainknak

Ha átnézted az egyesület céljairól és tevékenységeiről szóló Bemutatkozó oldalt és úgy döntöttél, hogy szívesen csatlakoznál akár rendes akár pártoló tagként, akkor kérjük,  töltsd ki és juttasd el hozzánk az alábbi belépési nyilatkozatot e-mailben a mentemama@gmail.com címre, vagy add le személyesen valamelyik programunkon való részvételedkor a foglalkozásvezetőknél.

Belépési nyilatkozat link

Jelentkezésed elfogadásáról e-mailben tájékoztatunk, tagságod ekkor lép életbe.

 

Kérjük, hogy jelentkezésed elfogadásától számított 8 napon belül fizesd be az éves tagdíjat (illetve annak arányos részét a lenti táblázat alapján).

BELÉPÉS IDÖPONTJAÉVES TAGDÍJ ARÁNYOS RÉSZEFIZETENDÖ ÖSSZEG
január 1. - március 31.100%5.000 Ft
április 1. – június.30.75%3.750 Ft
július 1. – szeptember 30.50%2.500 Ft
október 1. – december 31.25%1.250 Ft

Felhívjuk figyelmedet, hogy a fenti táblázat csak belépéskor érvényes, a következő évben már csak teljes évre fizethetsz tagdíjat, egy összegben.

Az összeg beérkezését követően készítjük el tagsági kártyádat.

Tagságod az adott naptári év végéig – illetve egyfajta kedvezményként a következő naptári év február 28-ig – érvényes. Eddig a dátumig kell a soron következő (teljes!) éves tagdíjat kifizetned, ha szeretnéd tagságodat meghosszabbítani. A soron következő tagdíj megfizetését követően a kártyádat érvényesítjük.

Tagsági kártyád felmutatásával különböző szolgáltatóknál kedvezményeket vehetsz igénybe. Partnereinket folyamatosan toborozzuk, a részleteket a Bemutatkozás menüpont alatt találod. Sőt, Te magad is tehetsz azért, hogy ez a lista hosszabb legyen: ha van olyan ismerősöd, aki szerinted hajlandó lenne pár % kedvezményt nyújtani a MenteMamás vásárlóknak, keress bennünket!

TÁMOGATÁS

Kérjük, támogasd céljainkat, programjainkat!

Programjainkat és működési költségeinket adományokból illetve az egyesületi tagdíjakból finanszírozzuk.

Ha nem szeretnél egyesületünkben tagként tevékenykedni, de tetszenek céljaink, úgy pártoló tagként támogathatod az egyesület munkáját.

Adományokat a programjaink helyszínén vagy az alábbi bankszámlaszámon tudunk fogadni:

58600551-11247427 (IBAN: HU35 5860 0551 1124 7427 0000 0000)

 

Köszönjük, hogy segíted céljaink megvalósítását!

PÁRTOLÓ TAGOK

Az egyesület pártoló tagja lehet minden olyan természetes vagy jogi személy, aki adományaival rendszeresen segíti az egyesület munkáját, de tagként nem kíván abban tevékenyen részt venni.