Baba-mama klub

IDŐPONTJA

Szerda 9.30 -11.30 óra

HELYSZÍNE

Akadémiaújtelep, 525. tér 37/c, Tágas tér 525 Közösségi Ház (hátsó bejárat)

Szeretettel várunk benneteket a csütörtökönként megrendezett baba-mama klubunkba beszélgetni, együtt lenni.

AMIT KÍNÁLUNK

Kötetlen és irányított beszélgetések, meghívott előadók. És persze mindemellett adott a jókedv, az együtt gondolkodás, lehetőség barátok szerzésére kicsiknek – nagyoknak egyaránt.

Sokfélék, sokszínűek vagyunk, de anyaságunk révén hasonlóak az örömeink-problémáink. Gyertek, tapasztaljátok meg a közösség támogató erejét!

A gyermekeknek játszószoba áll rendelkezésére. A gyerekek barátkoznak, ismerkednek egymással, megismerhetik a társas viselkedés szabályait, mely a későbbiekben hasznos lehet számukra a bölcsődei vagy óvodai közösségbe való beszokás szempontjából. Kérjük, hozzatok váltócipőt vagy vastag zoknit magatok és gyermekeitek számára.

A program kb. 11.10-ig tart, utána közös rendrakással zárjuk a napot.

A részvétel díjtalan, azonban működési költségeinkre támogatásotokat szívesen fogadjuk. Ezt megtehetitek MenteMama egyesületi tagként éves tagdíj formájában, vagy nem tagok a helyszínen jelképes összeggel (300 Ft) járulhatnak hozzá költségeinkhez.

Előfordulhat, hogy a klub keretén belül olyan előadás vagy foglalkozás kerül megrendezésre, amelynek költségéhez hozzájárulásotokat kérjük, erről Facebook oldalunkon az esemény kiírásánál tájékoztatunk benneteket. 

Segíti szervező munkánkat, ha klubban való részvételi szándékotokat jelzitek számunkra az esemény Facebook oldalán vagy a mentemama@gmail.com e-mail címen.

 

Együttműködéseteket és támogatásotokat előre is nagyon köszönjük!

Várunk szeretettel!

Skita Nóra, Hajnalné Kós Emese, Vevér Erika

klubvezetők